De Beestjes!

Dit zijn de beestjes van Huisje, kindje, beestje. 

Lolita is een kruising Cairn terrier/ Chi Tzu, ze is inmiddels bijna 10 jaar, maar altijd enthousiast als er mensen komen. Ze is ontzettend vriendelijk van karakter en speels. Als mensen net binnenkomen kan ze wat druk en opdringerig overkomen, de rest van de dag is ze zo stil dat ik vaak vergeet dat ze er is. Lolita zoekt zelf de rust op als de kindjes geen aandacht meer voor haar hebben. Soms bescherm ik haar een beetje tegen de drukte en gaat ze de keuken in. We hebben een open keuken die afgesloten wordt door een bar en een hekje. Ze is er dan dus nog wel gezellig bij, maar kan toch even rustig eten en drinken. 

Rexy is onze lapjespoes en een echte diva. Ze is overduidelijk de baas van alle katten. Ze hebben allemaal respect voor de oudste van het stel. Ze kan haar knuffelbuien hebben, maar eigenlijk maken we ons dan direct zorgen... als Rexy komt knuffelen word je meestal ziek! Bijna altijd heeft ze het goed! 

Maximus is onze rooie dondersteen. Hij is officieel van ons, maar heeft in de wijk vele adresjes waar hij eet en vaak ook een nachtje blijft slapen. Af en toe komt hij weer even thuis de bakjes leeg eten en verdwijnt hij weer naar zijn volgende personeelslid!

Minchinno is onze blauwgrijze kater. Hij is superzacht omdat zijn moeder een Main Coon is, maar hij heeft de korte haren van zijn vader. Hij is de kat van Kaj en volgt Kaj overal. Meestal ligt hij overdag op Kaj's bed te wachten tot Kaj eindelijk weer thuis komt. Tussendoor komt hij beneden om te eten of even naar buiten te gaan. 

Fennekin is het zusje van Minchinno, ook een lapjespoes. Ze is een ontzettende lieve knuffelpoes en vaak hoor je haar van verre aankomen. Ze kan enorm hard spinnen! Ze ligt meestal in de woonkamer te hopen dat kleine handjes haar komen aaien. De kindjes hoeven maar langs te lopen en ze begint al met spinnen. 

Leafeon (we noemen haar tegenwoordig Lieffie) is de dochter van Fennekin. Ons cadeautje! Ze krijgt nooit te eten en weet dat kindjes graag snoepjes geven. Ze is dan ook altijd aan het wachten tot de opvang begint en hoopt op eten. Ze is vaak in de tuin aan het spelen en loopt altijd mee naar school samen met haar half broertje. (haar vader is namelijk een kat van mijn zus die 2 huizen verder woont! En daar is ook een keer een nestje geweest, waar Jeedy uit werd geboren.)

Xane, staat niet op de foto en is eigenlijk ook niet van ons, maar van mijn zus. We noemen hem regelmatig onze witte asielzoeker. Want hij is spierwit met blauwe ogen en ontzettend zachtaardig. Hij kan door ons kattenluik naar binnen omdat hij soms mot heeft met de poes des huizes, dan komt hij even bij ons knuffelen. 

Hiernaast vindt u diverse links waar u meer informatie kunt vinden over

Huisje, kindje, beestje